Te huur in Parc Imstenrade

Op dit moment zijn alle woningen verhuurd, maar er komen regelmatig woningen beschikbaar. Mocht u interesse hebben om bij ons te komen wonen, adviseren wij u contact met ons op te nemen zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen.

Maakt u liever een persoonlijke afspraak, neemt u dan contact op met onze verhuurconsulent, de heer Jan Willem van Nieuwburg, tel. 045 – 400 4600.

Adres
Vitalis Parc Imstenrade
Parc Imstenrade 66
6418 PP Heerlen
Tel. 045 – 400 4600

Routebeschrijving

In Parc Imstenrade woont u rustig ‘buiten’ en midden in het groen. En toch liggen alle nodige voorzieningen en ook het centrum van Heerlen in de buurt. Het complex ligt bovendien centraal in de Euregio: uitvalswegen naar Eindhoven en Maastricht zijn vlakbij. Ook België en Duitsland liggen praktisch om de hoek. Parc Imstenrade is prima bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeermogelijkheid. Bezoekers kunnen hun auto kwijt op de parkeerplaatsen rond het complex, voor bewoners zijn er overdekte plaatsen onder de woongebouwen. Heeft u geen eigen vervoer? Dan brengt onze eigen shuttle bus u, tijdens kantooruren, met plezier naar het centrum van de stad en weer terug naar huis.

Appartement met tuinkamer.

Appartement in de Vroedvrouwenschool.

Lichte zitkamer met groen uitzicht.

Ruime eetkamer met halfopen keuken.